Διαμαρτυρίες για τη νέα καμπάνια της Ladbrokes

Αντιμέτωπη με έντονες διαμαρτυρίες βρέθηκε η νέα διαφημιστική καμπάνια της ιστοσελίδας στοιχήματος Ladbrokes, με την αιτιολογία ότι εξιδανικεύει και προωθεί τον τζόγο. Η υπεύθυνη Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου (ASA) δέχθηκε ήδη καταγγελίες για μια σειρά διαφημιστικών αφισών της Ladbrokes, καταγγελίες που υποστηρίζουν πως η εταιρεία του online στοιχήματος συνδέει τον τζόγο με την κοινωνική και σεξουαλική καταξίωση, καθιστώντας τον ιδιαίτερα ελκυστικό στους νέους.

 

Η συγκεκριμένη καμπάνια αποτελείται από αφίσες του διαφημιστικού πρακτορείου BBH London και οι διαμαρτυρίες που προκάλεσε βλάπτουν τη νέα διαφημιστική εικόνα της Ladbrokes, η οποία, σε παράλληλη καμπάνιά της, προωθεί τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

H Ladbrokes άλλωστε είναι μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.