Αισιόδοξη για αυξημένα κέρδη η 888

Η 888 Holdings, η οποία διατηρεί, μεταξύ άλλων, την ομώνυμη ιστοσελίδα του στοιχήματος, εμφανίζεται αισιόδοξη πως τα κέρδη της θα παρουσιάσουν άνοδο και το 2013. Η εταιρεία, η οποία αποδεικνύεται πιο κερδοφόρα χρόνο με το χρόνο, ανακοίνωσε πως αναμένει αυξημένα κέρδη για το σύνολο του έτους, μετά και την αύξηση που ανακοίνωσε στα κέρδη προ φορολογίας για το τρίτο τρίμηνο του 2013.

 

Όπως φαίνεται, οι καλές επιδόσεις της εταιρείας συνεχίστηκαν και το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Άλλωστε, τα συνολικά κέρδη της 888 έως και τον Σεπτέμβριο του 2013 ξεπέρασαν τα 294 εκατομμύρια δολάρια, κατά 6% περισσότερα από αυτά του αντίστοιχου διαστήματος του 2012.

Η 888 ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες γιατί προσφέρει στα μέλη της ένα από τα κορυφαία 3D καζίνο που υπάρχουν στο διαδίκτυο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.