Πουλάει το social τμήμα της η bwin.party

Η στοιχηματική εταιρία bwin.party επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αναζητά αγοραστή για το τμήμα της που επικεντρώνεται στο social στοίχημα και ανακοίνωσε, μάλιστα, πως ήδη βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας.

 

Ο τομέας του social στοιχήματος της bwin.party, με το όνομα Win, άλλωστε, δεν απέφερε τους καρπούς που ήλπιζαν οι υπεύθυνοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ζημίες που έφερε αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια δολάρια. Οι υπεύθυνοι, τέλος, δεσμεύτηκαν πως σύντομα θα προχωρήσουν στην επίσημη ανακοίνωση της πώλησης της Win.

Η Bwin είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι και πολλά mini games.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.