Τεράστια η αύξηση εσόδων της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey τον φετινό Μάρτιο

Ο φετινός Μάρτιος δεν είχε καμία σχέση με τον περσινό και στην περίπτωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey, καθώς τα έσοδα, αλλά και ο τζίρος, ξεπέρασαν κατά πολύ τις περσινές επιδόσεις τους. Αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο περσινός Μάρτιος ήταν ο χειρότερος μήνας για κάθε αγορά τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε προκαλέσει το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Τον φετινό Μάρτιο, όμως, τα περιοριστικά μέτρα ήταν σαφώς μειωμένα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι ελεύθεροι να στοιχηματίσουν ή να παίξουν στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του επίγειου τομέα. Και, όπως είναι λογικό, ο τζίρος και τα έσοδα της αγοράς αυξήθηκαν σημαντικά, σε σχέση με πέρσι.

 

Τα οικονομικά στοιχεία του Μαρτίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey άγγιξαν τα 359,3 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 119,8%, σε σχέση με τα 163,5 εκατομμύρια δολάρια του Μαρτίου του 2020. Η αύξηση σημειώθηκε σε όλους τομείς, από το επίγειο στοίχημα και τα καζίνο της Πολιτείας έως τα online τυχερά παιχνίδια.

Η μεγαλύτερη αύξηση εσόδων σημειώθηκε στον τομέα του στοιχήματος. Τα συνολικά έσοδα άγγιξαν τα 60,8 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 360,9%! Παράλληλα, αυξημένος εμφανίστηκε και ο τζίρος, που άγγιξε τα 859,6 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτά, τα 780,1 εκατομμύρια αφορούσαν στο online και τα 79,5 στο επίγειο στοίχημα. Η τεράστια αύξηση είναι απόλυτα λογική, αφού τον περσινό Μάρτιο είχαν διακοπεί προσωρινά οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, μειώνοντας δραστικά τις στοιχηματικές επιλογές των παιχτών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.