Διπλάσια στοιχήματα στο Μουντιάλ για τη William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι ξεπέρασε το στόχο των 250 εκατομμυρίων ευρώ, όσον αφορά στα χρήματα που στοιχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, το ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ είναι σχεδόν το διπλάσιο, σε σχέση με αυτό που στοιχηματίστηκε συνολικά στο προηγούμενο Μουντιάλ, το 2010.

 

Ο αγώνας που συγκέντρωσε τα περισσότερα στοιχήματα στη William Hill ήταν αυτός ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ουρουγουάη, στη φάση των ομίλων, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 6.9 εκατομμύρια ευρώ. Παρά το γεγονός, πάντως, ότι η Αγγλία αποκλείστηκε νωρίς από τη διοργάνωση, τα μέλη της William Hill συνέχισαν να στοιχηματίζουν στο Μουντιάλ και γίνεται λόγος για αυτό γιατί η εταιρία είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες με έδρα τημ Μεγάλη Βρετανία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.