Αρνητικά τα αποτελέσματα 12μήνου για την BetFred

Aρνητικά ήταν τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η BetFred για το 12μηνο που έληξε στις 27 Σεπτεμβρίου 2015. Η εταιρεία του online στοιχήματος παρουσίασε ετήσια πτώση των κερδών της, την οποία αιτιολογεί με την αύξηση των φόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα μικρότερα περιθώρια κέρδους.

 

Αναλυτικότερα, η BetFred ανακοίνωσε λειτουργικές ζημίες ύψους 89,6 εκατομμυρίων ευρώ – πρόκειται για τεράστια αντίθεση, σε σχέση με το λειτουργικό κέρδος των 36,9 εκατομμυρίων ευρώ που είχε ανακοινώσει το προηγούμενο 12μηνο (έως τις 28 Σεπτεμβρίου του 2014).

 

Παρά τα παραπάνω αρνητικά αποτελέσματα, πάντως, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε και αύξηση των καθαρών εσόδων της.

 

H Betfred είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο λειτουργώντας (εκτός από το διαδίκτυο) με 750 πρακτορεία και προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.