Αυξημένα τα κέρδη της Interwetten για το 2014

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten ανακοίνωσε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος του 2014, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από κερδοφόρες ευρωπαϊκές αγορές, όπως αυτές της Ιταλίας και του Βελγίου.

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε αύξηση 18% στα μεικτά της έσοδα, τα οποία άγγιξαν τα 800 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση αυτή οφείλεται σε μια αντίστοιχη αύξηση, στα συνολικά ποσά που στοιχηματίστηκαν στην ιστοσελίδα της Interwetten - αυτά άγγιξαν τα 800 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυξήθηκαν κατά 15%. Επιπλέον, τα μεικτά κέρδη της εταιρείας για το τελευταίο τρίμηνο του 2014 παρουσίασαν αντίστοιχη αύξηση, κατά 17%.

 

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, τα παραπάνω αποτελέσματα αύξησαν σημαντικά και τα καθαρά κέρδη της εταιρείας. Αυτά μέσα στο 2014 άγγιξαν τα 7,4 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυξήθηκαν κατά 64%!

Η αυστριακή Interwetten είναι μία από τις πιο έμπειρες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.