Σημαντική αύξηση κερδών της Bet-at-home το 2013

Η εταιρία στοιχημάτων Bet-at-home ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2013 και η αύξηση είναι εντυπωσιακή. Αναλυτικότερα, η εταιρεία εξασφάλισε κέρδη ύψους 15,3 εκατομμυρίων ευρώ προ φόρων, έναντι των 2,3 εκατομμυρίων που είχε κερδίσει το 2013. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 578,6%, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι τα μεικτά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά μόλις 0,2%.

 

Σύμφωνα με τη Bet-at-home, η τεράστια αυτή αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις αποτελεσματικές βελτιώσεις που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι σε τομείς όπως η μείωση λειτουργικού και διαφημιστικού κόστους. Στους παραπάνω τομείς, η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει 16,2 εκατομμύρια ευρώ.

H Bet-at-home ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στην ποικιλία της σε στοιχήματα και αγώνες που προσφέρει από όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.