Σε κερδοφόρα αποτελέσματα έτους οδεύει η William Hill

Η στοιχημαική εταιρία William Hill ενημέρωσε τους μετόχους της πως παραμένει σε κερδοφόρα τροχιά και πως οι προβλέψεις της για τα συνολικά έσοδα του 2016 θα επαληθευθούν, χάρη στο σύνολο βελτιώσεων που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι, ιδιαίτερα στον τομέα του mobile στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, η William Hill ανακοίνωσε πως κατά το διάστημα από της 29 Ιουνίου έως τις 25 Οκτωβρίου τα συνολικά μεικτά έσοδα που προήλθαν αποκλειστικά από τις ιστοσελίδες της αυξήθηκαν κατά 6%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του ίδιου διαστήματος του 2015. Παράλληλα, τα έσοδά της από τα επίγεια πρακτορεία της μειώθηκαν κατά 5%.

 

Στο ίδιο διάστημα, τα έσοδα της William Hill που προέρχονται από τις τρεις βασικές αγορές, στις οποίες δραστηριοποιείται online – το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και την Ισπανία – αυξήθηκαν κατά 2%, ενώ τα ποσά των στοιχημάτων κατά 9%. Αντίστοιχα, στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 59% και 81% αντίστοιχα.

 

Χάρη στα παραπάνω άκρως θετικά αποτελέσματα, τα στελέχη της William Hill προβλέπουν πως η χρονιά θα κλείσει με κέρδη της τάξης των 300-325 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ο Philip Bowcock, προσωρινός CEO της William Hill, σχολίασε, τέλος, τα αποτελέσματα: “Αυτή την περίοδο, συνεχίσαμε να επικεντρωνόμαστε στα έσοδα που μπορεί να αποφέρει το online στοίχημα, εντοπίζοντας τα θετικότερα στοιχεία και προωθώντας τη διεθνή ανάπτυξη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα online στοιχήματα σημείωσαν και πάλι άνοδο, χάρη σε σημαντικές βελτιώσεις στο mobile στοίχημα. Και στις διεθνείς αγορές, παρουσιάσαμε αύξηση στα έσοδα, ακόμη και με διψήφια νούμερα”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.