Επέστρεψε στις κορυφαίες θέσεις της ιταλικής αγοράς η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

H στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την επάνοδό της στην κορυφή της ιταλικής αγοράς online στοιχήματος και, όπως φαίνεται, η αντεπίθεσή της ξεκίνησε παράλληλα με το 2021. Άλλωστε, τον πρώτο μήνα της χρονιάς, η Bet365 κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στην πρώτη θέση της αγοράς, την οποία έχει χάσει τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχει φέρει η πανδημία. Αναλυτικότερα, η Bet365 κατάφερε τον Ιανουάριο να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της κατάταξης των ιταλικών στοιχηματικών ιστοσελίδων με τα περισσότερα έσοδα. Τον προηγούμενο μήνα, η Bet365 βρέθηκε στην έκτη θέση, ενώ για το μεγαλύτερο μέρος του 2020 βρισκόταν σε χαμηλότερες θέσεις.

Ο λόγος που η Bet365 βρέθηκε στις χαμηλότερες θέσεις της κατάταξης (ενώ πριν ένα περίπου χρόνο δεν αποχωριζόταν την κορυφή) είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ιταλών παιχτών που στοιχημάτιζαν επίγεια κατέφυγαν στις στοιχηματικές ιστοσελίδες των ίδιων εταιρειών (για παράδειγμα των Sisal και Snaitech), όταν το lockdown προκάλεσε κλείσιμο των πρακτορείων τους. Έτσι, η Bet365 βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλούς και δύσκολους ανταγωνιστές.

 

Τα έσοδα των κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων του Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της ιταλικής αγοράς online στοιχήματος, η Bet365 βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Sisal, η οποία εξασφάλισε 18,6 εκατομμύρια ευρώ μέσα στον Ιανουάριο, ενώ στη δεύτερη η Snaitech, με έσοδα 18 εκατομμυρίων ευρώ. Και η Sisal και η Snaitech είναι περισσότερο γνωστές στον τομέα του επίγειου στοιχήματος. Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών τους, όμως, κατέφυγαν στις ιστοσελίδες τους, όταν τα πρακτορεία τους αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Η Bet365, τέλος, βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, με έσοδα 17,7 εκατομμύρια ευρώ, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει εκεί από την έκτη θέση που είχε κατακτήσει τον Δεκέμβριο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.