Αυξημένα τα έσοδα της Mybet

H στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε μικρή άνοδο των εσόδων της, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, άνοδο που οφείλεται κυρίως στην επιτυχημένη παρουσία της ιστοσελίδας του online στοιχήματος. Αν και το 2014 δεν ξεκίνησε επιτυχημένα για τη Mybet (τα έσοδά της για το πρώτο τρίμηνο ήταν μειωμένα κατά 8%), η ιστοσελίδα του online στοιχήματος έφερε άνοδο στο εξάμηνο, χάρη και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

 

Αναλυτικότερα, η άνοδος, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013, δεν ξεπέρασε το 0,4%, καθώς η εταιρεία είχε έσοδα 34.4 εκατομμυρίων ευρώ - μικρή διαφορά από τα 34.3 περσινά. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, όμως, είχε έσοδα 19.9 εκατομμυρίων ευρώ - 16.6% περισσότερα από το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη της μεγάλη γκάμα αθλημάτων,στοιχηματικών αγορών αλλά και παιχνιδιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.