Ετήσια αύξηση σημείωσαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Indiana

Η Indiana έχει μία από τις πιο επιτυχημένες αγορές στοιχήματος στις ΗΠΑ, καθώς η ανάπτυξη που παρατηρείται μήνα με το μήνα είναι εντυπωσιακή. Ο Φεβρουάριος του 2021, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα έσοδα του Ιανουαρίου. Σε σχέση με τα έσοδα του αντίστοιχου περσινού μήνα, όμως, η αύξηση είναι αρκετά μεγάλη.

Βέβαια, οι τελευταίοι μήνες έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία στο επίγειο στοίχημα. Ωστόσο, το online στοίχημα καταφέρνει να εξισορροπήσει την κατάσταση, η οποία αναμένεται, μάλιστα, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς οι αρμόδιοι στην Indiana έχουν ήδη δρομολογήσει τη νομιμοποίηση και των online καζίνο, που οπωσδήποτε θα επιτρέψει ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην αγορά της Πολιτείας.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της αγοράς της Indiana

Ο Φεβρουάριος του 2021 σημείωσε τζίρο ύψους 273,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο τζίρος σημείωσε αύξηση ύψους 31,6% (σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια), σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίστοιχο του Ιανουαρίου, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους μήνες στην ιστορία της αγοράς της Indiana. Ακόμα μεγαλύτερη, μάλιστα, ήταν η αύξηση των εσόδων, η οποία άγγιξε το 53,2%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του μήνα άγγιξαν τα 17 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία όμως είναι και πάλι χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου του 2021.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα στην Πολιτεία της Indiana, το μπάσκετ αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλητής, συγκεντρώνοντας στοιχηματικό τζίρο ύψους 127,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε σχέση με πέρσι, ο τζίρος των στοιχημάτων του μπάσκετ αυξήθηκε κατά 29%. Η δημοφιλέστερη στοιχηματική εταιρεία στην Πολιτεία, τέλος, ήταν η DraftKings, η οποία συνεργάζεται με την Penn National Gaming. To μερίδιο που εξασφάλισε η στοιχηματική άγγιξε το 58%, καθώς συγκέντρωσε τζίρο ύψους 114,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.