Ηνωμένο Βασίλειο: Ρεκόρ στα κέρδη του online στοιχήματος στο ποδόσφαιρο

Τα κέρδη του online στοιχήματος αυξήθηκαν σημαντικά κατά το διάστημα 2017-2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα στατιστικά της RGA, και όπως είναι φυσικό, ο μεγαλύτερος κερδισμένος ήταν το ποδόσφαιρο, το μακράν δημοφιλέστερο άθλημα για τους παίχτες του στοιχήματος στη χώρα. Για πρώτη φορά, μάλιστα, τα κέρδη από το online στοίχημα στο ποδόσφαιρο ξεπέρασαν το 1 δις λίρες!

Τα στοιχεία της RGA αφορούν στα κέρδη των στοιχηματικών εταιρειών από το online στοίχημα γενικότερα, αλλά και από το online στοίχημα σε διαφορετικά δημοφιλή αθλήματα. Όπως είναι φυσικό, βασιλιάς των κερδών αναδείχθηκε το ποδόσφαιρο, που έθεσε ένα νέο και ιστορικό ρεκόρ.

 

Κέρδη άνω του 1 δις λιρών στο online στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Αναλυτικότερα, η RGA ανακοίνωσε ότι τα κέρδη των στοιχηματικών εταιρειών από το online στοιχήματα αυξήθηκαν μέσα στο 2017-2018 και άγγιξαν τα 2,3 δις ευρώ. Η σημαντικότερη συνεισφορά στα κέρδη αυτά προέρχεται από το online στοίχημα στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, το online στοίχημα στο ποδόσφαιρο εξασφάλισε κέρδη ύψους 1,03 δις λιρών μέσα στο διάστημα 2017-2018. Τα κέρδη αυτά είναι αυξημένα κατά 57%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2016-2017, τα οποία δεν ξεπερνούσαν τα 663 εκατομμύρια λίρες, αλλά και έξι φορές υψηλότερα από τα αντίστοιχα που σημειώθηκαν πριν τρία χρόνια! Επιπλέον, το φράγμα του 1 δις λιρών έσπασε για πρώτη φορά, θέτοντας ένα ιστορικό ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βέβαια, το ποδόσφαιρο δεν ήταν το μόνο άθλημα που έφερε τεράστια κέρδη στις εταιρείες που προσφέρουν online στοίχημα. Το online στοίχημα στις ιπποδρομίες απέφερε κέρδη 610 εκατομμυρίων λιρών, στο τένις 145 εκατομμυρίων λιρών, στις κυνοδρομίες 54 εκατομμυρίων λιρών και στο κρίκετ 32 εκατομμυρίων λιρών.

Δείτε και τα οικονομικά αποτελέσματα του Ηνωμένου Βασιλείου ανάμεσα στον Οκτώβριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Νοέμβριο του 2017 όπως τα είχε ανακοινώσει η UKGC.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.