Αισιόδοξη, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes παρουσίασε τα οικονομικά αποτέλεσμα του 2013 στις 25 Φεβρουαρίου. Οι αριθμοί αποκάλυψαν μείωση των κερδών της προ φόρων κατά 66%, αφού κατά το 2013 δεν ξεπέρασαν τα 82,3 εκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα του 2012, τα οποία ξεπερνούσαν τα 243 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, τα μεικτά έσοδα της Ladbrokes έμειναν στα 1,35 δις ευρώ, σε ποσοστό 0,6% χαμηλότερο από αυτά του 2012.

 

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι εμφανίζονται αισιόδοξοι για το 2014, δηλώνοντας πως σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των επενδύσεων της Ladbrokes στους τομείς των ιστοσελίδων της.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει άδεια νόμιμης λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.