Σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις τα κέρδη της BetFair

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της BetFair, τα κέρδη της εταιρείας στοιχήματος για το πρώτο τρίμηνο του 2014 θα κινηθούν σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις και θα είναι υψηλά. Αυτό οφείλεται, όπως φαίνεται, στο γεγονός ότι οι επενδύσεις της BetFair στις αγορές του New Jersey και της Ιταλίας θα κοστίσουν λιγότερο απ' όσο υπολογίζονταν.

 

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει περαιτέρω στο μέλλον της. Έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV, προκειμένου διαφημίσεις της να προβληθούν κατά τη διάρκεια αγώνων του Champions League, αλλά και του Μουντιάλ. Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι περικοπές του κόστους και η στοχευμένη ανάπτυξη σε σταθερές αγορές του κόσμου ωφελούν σημαντικά τη BetFair.

Η BetFair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων για την δυνατότητα που δίνει στα μέλη της να στοιχηματίζουν όχι μόνο υπέρ αλλά και κατά μιας αγοράς στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.