Προχωρά το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Arizona

Τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας της Arizona έχουν ήδη εγκρίνει τρεις φορές το νομοσχέδιο που φιλοδοξεί να νομιμοποιήσει το στοίχημα και, όπως φαίνεται, το άνοιγμα της αγοράς στοιχήματος θα πραγματοποιηθεί σύντομα, μόλις δοθούν και οι τελικές εγκρίσεις. Το νομοσχέδιο 2772 εγκρίθηκε και κατά την τρίτη ψηφοφορία, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα αργήσουμε να δούμε τον τελικό νόμο που θα δημιουργήσει μια νέα αγορά στοιχήματος στην Πολιτεία.

Το συγκεκριμένο, μάλιστα, δεν είναι το μόνο νομοσχέδιο που εξετάζει τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Arizona. Το νομοσχέδιο SB 1797 προβλέπει ακριβώς το ίδιο πράγμα, με μικρές διαφορές στο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς και ήδη έχει εξεταστεί από τους αρμόδιους.

 

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για το στοίχημα στην Arizona;

Το νομοσχέδιο 2772 προβλέπει τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία της Arizona. Οι υπηρεσίες στοιχήματος θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά σε ενήλικους (21 ετών και άνω) και θα προσφέρονται στον επίγειο τομέα, αλλά και online, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το online στοίχημα θα είναι διαθέσιμο σε ολόκληρη την Πολιτεία ή αποκλειστικά στα σημεία που θα έχουν εξασφαλίσει άδεια και για επίγειο στοίχημα.

Δικαίωμα να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος θα έχουν αποκλειστικά οι εταιρείες που θα εξασφαλίσουν μία από τις άδειες και θα καταφέρουν να συνεργαστούν με επίγεια καζίνο και άλλες αδειοδοτημένες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι υπηρεσίες επίγειου στοιχήματος θα μπορούν να προσφέρονται και σε αθλητικές εγκαταστάσεις (όπως στάδια ομάδων) που θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια και θα συνεργάζονται με νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Προς το παρόν, πάντως, το νομοσχέδιο αναμένει την τελική έγκριση από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, αλλά και την υπογραφή του Κυβερνήτη. Χρονοδιάγραμμα για το ντεμπούτο της αγοράς, όπως είναι φυσικό, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε το στοίχημα να νομιμοποιείται και στην Arizona.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.