Περίπου 700 πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κλείσει η εταιρεία στοιχήματος William Hill

H εταιρεία στοιχήματος William Hill ολοκλήρωσε μια διαδικασία αξιολόγησης των επιχειρήσεών της στην αγορά επίγειου στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή τις αλλαγές που φέρνει ένας νέος νόμος. Ο νόμος αυτός είναι εκείνος που μειώνει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα από τις 100 λίρες στις 2, ο οποίος έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες οικονομικές ζημίες στις στοιχηματικές εταιρείες της χώρας.

Οι περισσότερες από αυτές, άλλωστε, θα αναγκαστούν να κλείσουν πολλά επίγεια πρακτορεία στοιχηματισμού, προκειμένου να καλύψουν τις ζημίες, και η William Hill δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, λοιπόν, ο αριθμός των πρακτορείων που πιθανότατα θα κλείσει η William Hill αγγίζει το 700.

 

Λιγότερα πρακτορεία στοιχηματισμού φέρνει ο νέος νόμος

Ο νέος νόμος, ο οποίος μειώνει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα των επίγειων πρακτορείων στοιχήματος τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου του 2019 και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη απώλεια εσόδων στις εταιρείες στοιχημάτων, όπως η Ladbrokes Coral και η William Hill. Η τελευταία έχει υπολογίσει ότι τα έσοδά της έχουν μειωθεί κατά 7%, ενώ το ίδιο συνέβη και με την χρηματιστηριακή της αξία, η οποία έχασε περίπου 720 εκατομμύρια στερλίνες.

Για αυτό το λόγο, η William Hill αναγκάζεται να λάβει σκληρά μέτρα, κλείνοντας μια σειρά από επίγεια πρακτορεία της. Οι υπεύθυνοι υπολόγισαν τον αριθμό των πρακτορείων που πρέπει να κλείσουν στα 700. Το κλείσιμο των 700 πρακτορείων, όμως, όχι μόνο θα συρρικνώσει την αγορά επίγειου στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου), αλλά θα βάλει σε κίνδυνο και τις δουλειές περίπου 4.500 υπαλλήλων της στοιχηματικής εταιρείας.

Ο παραπάνω αριθμός, πάντως, είναι μικρότερος από αυτόν που είχε υπολογιστεί αρχικά (περίπου 900 πρακτορεία), αλλά εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες αποφάσεις για το κλείσιμο πρακτορείων, αλλά σίγουρα σε μικρότερη κλίμακα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.