Συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό στα Τρίκαλα

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα, σε υπόθεση σχετιζόμενη με τον παράνομο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες διατηρούσαν λογαριασμό σε παράνομη στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού και, μέσω αυτού, προσέφεραν σε θαμώνες καταστήματος υπηρεσίες στοιχηματισμού.

Όπως είναι φυσικό, η έρευνα στο κατάστημα είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση της παράνομης επιχείρησης, την κατάσχεση των χρημάτων που εξασφάλιζαν οι υπεύθυνοι και την σύλληψή τους.

 

Δύο συλλήψεις για παράνομο στοιχηματισμό

Αναλυτικότερα, οι δύο συλληφθέντες είναι κάτοικοι Τρικάλων, 35 και 52 ετών. Οι δυο τους είχαν ανοίξει λογαριασμού σε στοιχηματική ιστοσελίδα του εξωτερικού, η οποία δε διαθέτει άδεια για λειτουργία στην Ελλάδα. Τον λογαριασμό αυτόν τον χρησιμοποιούσαν για να προσφέρουν παράνομες υπηρεσίες στοιχηματισμού στους θαμώνες του καταστήματος του 52χρονου. Συγκεκριμένα, οι δυο τους δέχονταν στοιχήματα από τους θαμώνες και τα τοποθετούσαν στην ιστοσελίδα, διατηρώντας μια προμήθεια για λογαριασμό τους. 

Κατά την έρευνα της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με στοιχήματα και ποσά, ένα USB που περιείχε τα απαραίτητα για τη διαχείριση του λογαριασμού στην στοιχηματική ιστοσελίδα, εννέα υπολογιστές και εφτά κινητά, καθώς και το ποσό των 240 ευρώ.

Εναντίον των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Από τις σημειώσεις, τέλος, έχουν προκύψει και οι πελάτες της παράνομης στοιχηματικής επιχείρησης, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Nα σας θυμίσουμε και την επιτυχία της αστυνομίας τον προηγούμενο μήνα όπου εξάρθρωσε δίκτυα παράνομου στοιχηματισμού στην Βόρεια Ελλάδα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.