Μέλος του ESSA ο Stoiximan

Ο Stoiximan αποτελεί το νεότερο μέλος του ESSA, του Οργανισμού Ρύθμισης για την ακεραιότητα της στοιχηματικής αγοράς. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε την ένταξή της στον οργανισμό και αποτελεί πλέον το 21ο μέλος της.

 

Ο ESSA καλωσόρισε τον Stoiximan και υποσχέθηκε με τη βοήθειά του να συνεχίσει να καταπολεμά την αδιαφάνεια και την απάτη στο online στοίχημα. Πρόκειται, άλλωστε, για μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην ελληνική και ρουμανική αγορά, ενώ έχει έντονη παρουσία στον τομέα των χορηγιών.

 

Ο Ιωάννης Σπανδουδάκης, εκπρόσωπος του Stoiximan, δήλωσε: “Το στοίχημα στα αθλήματα είναι βασικό κομμάτι της επιχείρησής μας και η διαφθορά στον αθλητισμό αντιπροσωπεύει μια σημαντική απειλή. Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό οι εταιρείες του στοιχήματος να στέκονται απέναντι στη διαφθορά, όχι μόνο ατομικά, αλλά και συνεργαζόμενες μεταξύ τους. Το να αποτελούμε μέλη της ESSA, ενός οργανισμού με διεθνή δράση, αποτελεσματικά εργαλεία πρόληψης, δεσμευμένα μέλη και έγκριτους συνεργάτες είναι η σωστή επιχειρηματική κίνηση για τον Stoiximan, τα μέλη μας και τον αθλητισμό”.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη