Ανοίγουν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, ανακοίνωσε πως η χώρα θα εξέλθει από το lockdown στις 2 Δεκεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οι Άγγλοι θα επιστρέψουν σύντομα σε ένα είδος κανονικότητας, αφού θα επανέλθει το σύστημα ζωνών, στο οποίο όμως θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των πρακτορείων στοιχήματος, ανεξάρτητα από το σε ποια ζώνη βρίσκεται κάθε περιοχή.

Η συγκεκριμένη απόφαση φέρνει ευχάριστα νέα στον τομέα του επίγειου στοιχήματος, αφού, πριν το Ηνωμένο Βασίλειο περάσει σε lockdown, οι υψηλές ζώνες κινδύνου υποχρέωναν σε κλείσιμο τα στοιχηματικά πρακτορεία. Πλέον, όμως, θα παραμένουν ανοιχτά, μαζί με την υπόλοιπη αγορά, ενώ για πρώτη φορά από τον Μάρτιο θα επιτραπεί και η είσοδος κοινού στις αθλητικές διοργανώσεις.

 

Τα καλά νέα για τα πρακτορεία στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου

Η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν από τις 2 Δεκεμβρίου σημαίνει ότι τα στοιχηματικά πρακτορεία θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη τη χώρα, ανεξάρτητα από το σε ποια περιοχή βρίσκονται. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι θετική για τα πρακτορεία στοιχήματος, αφού πριν το lockdown παρέμεναν πολλά κλειστά, εξαιτίας του ότι βρίσκονταν σε περιοχές που ανήκαν στην ζώνη 3.

Στο εξής, όμως, τα πρακτορεία θα παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και στη ζώνη 3. Ωστόσο, δε θα ισχύει το ίδιο για άλλου είδους επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών, όπως τα επίγεια καζίνο, τα οποία θα παραμένουν κλειστά, αν βρίσκονται σε περιοχή που ανήκει στη ζώνη 3. Σε κάθε περίπτωση, οι ιδιοκτήτες στοιχηματικών πρακτορείων δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού οι ημέρες που το εισόδημά τους είναι μηδενικό θα ανήκουν στο παρελθόν – εκτός, βέβαια, αν στο μέλλον αποφασιστεί νέο lockdown.

Η κυβέρνηση, τέλος, ανακοίνωσε κι άλλα ευχάριστα νέα για τους λάτρεις του αθλητισμού, καθώς για πρώτη φορά από τον Μάρτιο θα μπορούν να επισκέπτονται αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα ποδοσφαίρου, ιπποδρόμια κτλ.) και να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες. Ωστόσο, θα ισχύουν σημαντικοί περιορισμοί, καθώς δε θα επιτρέπεται κάλυψη χωρητικότητας άνω του 50%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.