Περισσότερες από 540 συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στην Κίνα

Οι κινεζικές Αρχές εξάρθρωσαν ακόμη ένα δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού, το οποίο προσέφερε υπηρεσίες online στοιχήματος στο Μουντιάλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 540 συλλήψεις, χάρη στις οποίες εξαλείφθηκε μια επιχείρηση που πραγματοποιούσε τζίρο εκατομμυρίων ευρώ.

Αν και οι αρμόδιες Αρχές έχουν προχωρήσει και σε άλλες περιπτώσεις σε συλλήψεις για παράνομη διεξαγωγή στοιχήματος, η συγκεκριμένη επιχείρηση αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, καθώς αφορούσε σε μέλη 20 συμμοριών και σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα παράνομου στοιχηματισμού στη χώρα.

 

Τεράστια επιχείρηση παράνομου στοιχηματισμού

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κινεζική Αστυνομία, το συγκεκριμένο δίκτυο λειτουργούσε online και προσέφερε παράνομα υπηρεσίες στοιχηματισμού στο Μουντιάλ, με τη χρήση bitcoin. Το δίκτυο εκτεινόταν σε ολόκληρη τη χώρα, χρησιμοποιώντας 70 ιστοσελίδες και apps και 250 chat groups. Η πλατφόρμα στοιχηματισμού που διατηρούσαν οι συλληφθέντες, μάλιστα, είχε ξεπεράσει τα 330.000 μέλη μέσα σε ελάχιστους μήνες! 

Οι αρμόδιοι διέταξαν το κλείσιμο των ιστοσελίδων και των chat groups, συνέλαβαν περισσότερα από 540 άτομα και προχώρησαν σε κατάσχεση servers, υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και τραπεζικών καρτών.

Τέλος, η συγκεκριμένη δεν ήταν η μόνη επιχείρηση της αστυνομίας που κατέληξε σε συλλήψεις κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Οι αρμόδιες Αρχές πραγματοποιούν επιχειρήσεις ήδη πριν την έναρξη του Μουντιάλ και τις έχουν εντατικοποιήσει κατά τη διάρκειά του, με αποτέλεσμα να έχουν καταφέρει χτυπήματα σε 20 περίπου συμμορίες που δραστηριοποιούνται στο παράνομο στοίχημα.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η αύξηση των στοιχημάτων των Κινέζων παικτών κατά την διάρκεια του Μουντιάλ ξεπερνάει το 300%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.