Μαίνεται ο πόλεμος της Κίνας με τις παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης της Κίνας τόνισε για μια ακόμη φορά τη σημασία του πολέμου ενάντια στις παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες, ο οποίος εξακολουθεί να μαίνεται και έχει ενισχυθεί, ειδικά κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν ήδη λάβει αρκετά και αυστηρά μέτρα κατά των ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια και ο αρμόδιος υπουργός ανακοίνωσε ότι αυτά θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, τιμωρώντας κάθε εμπλεκόμενο.

Οι αρμόδιοι έχουν αναγκαστεί να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους κατά των ιστοσελίδων που προσφέρουν παράνομα στοίχημα και τυχερά παιχνίδια σε Κινέζους πολίτες, αφού διαπιστώθηκε ότι τις ημέρες που ίσχυαν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία οι ιστοσελίδες αυτές ενίσχυσαν τις προσπάθειές τους να προσεγγίσουν παίχτες από την Κίνα.

 

Τα νέα μέτρα της Κίνας κατά του παράνομου τζόγου

Η Κίνα έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετούς μήνες κάποια μέτρα που μπορούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα συμπεριλαμβάνονται πιέσεις προς τρίτες χώρες, προκειμένου να κλείσουν τις αγορές online τυχερών παιχνιδιών, στις οποίες δραστηριοποιούνται εταιρείες που προσεγγίζουν Κινέζους παίχτες (οι πιέσεις έφεραν αποτέλεσμα στην Καμπότζη, που έκλεισε την αγορά online τυχερών παιχνιδιών, αλλά όχι και στις Φιλιππίνες), σκέψεις για τη δημιουργία μιας μαύρης λίστας, αλλά και η κατάσχεση των διαβατηρίων Κινέζων πολιτών που εργάζονται σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης της χώρας, όμως, ανακοίνωσε ότι τα μέτρα αυτά δεν κατάφεραν να ανακόψουν το νέο κύμα παράνομων ιστοσελίδων που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η ενίσχυσή τους. Οι αρμόδιοι σκοπεύουν να χτυπήσουν στη ρίζα του το πρόβλημα και έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των εταιρειών που λειτουργούν παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος.

Οι εταιρείες που θα εντοπίζονται θα βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να παγώνουν ή ακόμη και να δεσμεύονται, ενώ οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών συναλλαγών που τις εξυπηρετούν θα τιμωρούνται αυστηρά. Παράλληλα, θα εντατικοποιηθούν και οι έλεγχοι, ενώ θα εγκαινιαστεί και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να καταγγέλλουν τις παράνομες ιστοσελίδες που εντοπίζουν.

Με τους παραπάνω τρόπους, ο αρμόδιος υπουργός ελπίζει να μπει ένα τέλος στην τεράστια διείσδυση που έχουν στην Κίνα οι παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη