Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι ρυθμιστικές Αρχές Ολλανδίας και Βελγίου

Οι ρυθμιστικές Αρχές των αγορών τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας και του Βελγίου υπέγραψαν πριν μερικές ημέρες ένα μνημόνιο συνεργασίας, προκειμένου να βοηθήσει η μία την άλλη στη ρύθμιση και την εποπτεία των αγορών που έχουν αναλάβει. Συγκεκριμένα, η ολλανδική Kansspelautoriteit και η βελγική Kansspelcommissie θα ανταλλάξουν τεχνογνωσία και εμπειρίες, προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην εποπτεία των δύο αγορών.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τέλος, αναμένεται να βοηθήσει τους αρμόδιους να βελτιώσουν κάθε πτυχή της ολλανδικής και βελγικής αγοράς, από την καταπολέμηση παράνομων πρακτικών, όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έως την προστασία των παιχτών από τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

 

Ο σκοπός της νέας συνεργασίας των δύο Αρχών

Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι Kansspelautoriteit και Kansspelcommissie, οι δύο πλευρές θα ανταλλάζουν στο εξής γενικές πληροφορίες και εξειδικευμένες γνώσεις, στους τομείς της αδειοδότησης και της εποπτείας της αγοράς. Παράλληλα, θα συνεργαστούν στενά, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους στον τομέα της καταπολέμησης του εγκλήματος, αλλά και του εθισμού στον τζόγο.

Το νέο μνημόνιο συνεργασία, πάντως, δεν αποτελεί νέα πρωτοβουλία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά στην ουσία επισφραγίζει επίσημα την ανεπίσημη συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια οι Kansspelautoriteit και Kansspelcommissie. Παράλληλα, δεν είναι το μόνο μνημόνιο που έχει υπογράψει η ολλανδική Kansspelautoriteit, η οποία συνεργάζεται επίσης με τις αντίστοιχες Αρχές της Σουηδίας, της Μάλτας και της Γαλλίας. Ειδικά η Kansspelautoriteit, άλλωστε, επιθυμεί να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το επικείμενο ντεμπούτο της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας, αποκτώντας όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρική γνώση, την οποία μπορούν προς το παρόν να προσφέρουν μόνον οι αρμόδιες Αρχές άλλων χωρών, που έχουν νομιμοποιήσει εδώ και χρόνια τα online τυχερά παιχνίδια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.