Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι για τις νέες ιταλικές στοιχηματικές άδειες

Η Ιταλία βρίσκεται σε στάδιο αναδιάρθρωσης της αγοράς της στο online στοίχημα και οι στοιχηματικές εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα έχουν ήδη καταθέσει τις αιτήσεις για την απαραίτητη άδεια. Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζαμε λεπτομέρειες για τη διαδικασία αδειοδότησης και τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, αλλά η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή αποφάσισε να ανοίξει κάποια από τα χαρτιά της.

Αναλυτικότερα, η Agenzia delle Dogane e dei Monopoli (ADM) έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα κάποιων από τις εταιρείες που κατέθεσαν αίτηση για την απόκτηση άδειας. Πρόκειται για γνωστά ονόματα, όπως οι Bet365, PokerStars, Luckia, Videoslots και Lottomatica. Παράλληλα, η αρμόδια Αρχή ανακοίνωσε και πως πολλά επίγεια ιταλικά καζίνο έχουν αιτηθεί άδεια για διεξαγωγή online παιχνιδιών.

 

Η διαδικασία αδειοδότησης στην Ιταλία

Πριν μερικούς μήνες, η Agenzia delle Dogane e dei Monopoli ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας κατάθεσης αιτήσεων για απόκτηση άδειας παροχής στοιχηματικών εταιρειών. Οι υπεύθυνοι ήταν αρκετά αισιόδοξοι για το ενδιαφέρον που θα παρουσιαστεί και για αυτό το λόγο ανακοίνωσαν πως θα μοιραστούν περισσότερες από 100 άδειες.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 19 Μαρτίου και, σύμφωνα με τα στοιχεία, περισσότερες από 80 εταιρείες στοιχήματος κατέθεσαν αιτήσεις. Και κάποιες από αυτές είναι πλέον γνωστές, χάρη στην ανακοίνωση της Agenzia delle Dogane e dei Monopoli.

Οι νέες άδειες κοστίζουν 200.000 ευρώ έκαστη, ενώ οι υπεύθυνοι ανέφεραν πως κάποιες από τις εταιρείες αιτήθηκαν την απόκτηση περισσότερων από μία. Τέλος, κάθε άδεια θα έχει ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.