Μέλος της American Gaming Association η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

Η American Gaming Association (AGΑ), το συλλογικό όργανο εκπροσώπησης των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την προσθήκη έξι νέων μελών στο διοικητικό της συμβούλιο, στα οποία συγκαταλέγεται και η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair.

Τα νέα μέλη θα έχουν εκπροσώπους στην AGA και, μαζί με τα υπάρχοντα μέλη, θα φροντίζουν ώστε να εξασφαλίζονται τα δικαιώματα των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών στην αγορά των ΗΠΑ. Η κίνηση αυτή, μάλιστα, έχει ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η αγορά των ΗΠΑ μπορεί να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, που ενδεχομένως επιτρέψει τη νόμιμη δραστηριοποίηση στοιχηματικών εταιρειών σε συγκεκριμένες Πολιτείες.

 

Τα νέα μέλη της AGA

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της AGA, τα έξι νέα μέλη είναι τα εξής: οι Stars Group, GVC Holdings (ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων Sportingbet και Bwin), ΒΜΜ Testlabs, Choctaw Casinos and Resorts, Golden Entertainment και Paddy Power BetFair. Όλες θα έχουν πλέον εκπροσώπηση στο ΔΣ της AGA, συμμετέχοντας στη λήψη αποφάσεων για τον κλάδο στις ΗΠΑ.

 

Χρήσιμη η προσθήκη των νέων μελών

Ο πρόεδρος και CEO της AGA, Geoff Freeman, δήλωσε για την προσθήκη των νέων μελών: “Η ποικιλία που εμφανίζεται στα μέλη της AGA δείχνει περισσότερο από ποτέ το ευρύ ενδιαφέρον που παρουσιάζεται στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Προσθέτοντας τους συγκεκριμένους έξι ηγέτες της αγοράς, ενισχύεται η δυνατότητά μας να υπερασπιζόμαστε αποτελεσματικότερα το σύνολο της βιομηχανίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την τεχνογνωσία τους στο ΔΣ μας”.  

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.