Αύξηση εσόδων έφερε ο Νοέμβριος στην αγορά στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Νοέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για την αγορά στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με πρόσφατα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η UKGC, χάρη στην αύξηση εσόδων που παρατηρήθηκε. Βέβαια, τα έσοδα που σημείωσαν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος κατά το Νοέμβριο του 2020 είναι λιγότερα από τα αντίστοιχα του Νοεμβρίου του 2019, αλλά αποτελούν τα περισσότερα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Παράλληλα, ο Νοέμβριος κατάφερε να εξασφαλίσει τα περισσότερα έσοδα των τελευταίων μηνών, παρά το γεγονός ότι για το μεγαλύτερο μέρος του τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος παρέμειναν κλειστά, εξαιτίας του lockdown που είχε επιβάλει η αγγλική κυβέρνηση.

 

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η UKGC

Η UKGC παρουσίασε μια σειρά αποτελεσμάτων για την αγορά στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, βασιζόμενη στα στοιχεία που έλαβε από το 80% της αγοράς. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, τα έσοδα του στοιχήματος κατά το Νοέμβριο άγγιξαν τα 320 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 29%, σε σχέση με τον Οκτώβριο, αλλά και αύξηση 53%, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Αύξηση σημειώθηκε και στον τζίρο του στοιχήματος κατά το Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, ο τζίρος αυξήθηκε κατά 8% και ξεπέρασε τα 5 δις ευρώ. Παράλληλα, τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία στη λειτουργία της αγοράς επίγειου στοιχήματος είχαν ως αποτέλεσμα οι παίχτες να αναζητήσουν εναλλακτικές, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση των ενεργών λογαριασμών online στοιχήματος στα 2,8 εκατομμύρια.

Μεγάλο ρόλο στην αύξηση των εσόδων του στοιχήματος, τέλος, έπαιξε η μεγάλη προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο live στοίχημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της UKGC, ο αριθμός των παιχτών του live στοιχήματος αυξήθηκε κατά 7%, ενώ ο τζίρος κατά 12%.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.