Κίνα: Αμνηστία σε όσους παραδεχθούν συμμετοχή σε δίκτυα παράνομων τυχερών παιχνιδιών

Η Κίνα συνεχίζει τον ανελέητο πόλεμο κατά των παράνομων τυχερών παιχνιδιών και μοιάζει να ανακοινώνει μια νέα πρωτοβουλία κάθε μήνα, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Αυτή τη φορά, οι αρμόδιοι απευθύνθηκαν σε όσους συμμετέχουν σε δίκτυα διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιχνιδιών και τους κάλεσαν να παραδοθούν, προκειμένου να διεκδικήσουν αμνηστία.

Συγκεκριμένα, οι κινεζικές Αρχές ανακοίνωσαν ένα νέο πρόγραμμα καταπολέμησης των παράνομων τυχερών παιχνιδιών, το οποίο έχει στόχο να χτυπήσει τις παράνομες δραστηριότητες εκ των έσω. Στο πλαίσιο του προγράμματος, όσοι αποφασίσουν να παραδοθούν και να προσφέρουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εξάρθρωση των παράνομων δικτύων θα μπορέσουν να λάβουν αμνηστία.

 

Η νέα πρωτοβουλία της Κίνας

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης της Κίνας ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου του 2021. Μέσω αυτού, οι αρμόδιοι καλούν οποιονδήποτε συμμετέχει σε κάποιο δίκτυο διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιχνιδιών να παραδοθεί έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω επικοινωνίας του με τις αρμόδιες Αρχές.

Όποιος αποφασίσει να παραδοθεί και να προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εξάρθρωση κάποιου δικτύου παράνομων τυχερών παιχνιδιών θα εξασφαλίσει αμνηστία. Ανάλογα με τη χρησιμότητα των πληροφοριών, μπορεί να αντιμετωπίσει μικρότερη ποινή ή καμία απολύτως ποινή. Παράλληλα, θα προσφέρει και προστασία σε όσους κινδυνεύουν.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία στοχεύει στη μείωση των παράνομων τυχερών παιχνιδιών που διεξάγονται στην Κίνα. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη δημιουργήσει μια μαύρη λίστα με γειτονικές χώρες που διεξάγουν τυχερά παιχνίδια και υποδέχονται Κινέζους πολίτες, ενώ παράλληλα έχουν ενισχύσει τις προσπάθειές τους για τον εντοπισμό και το μπλοκάρισμα παράνομων ιστοσελίδων. Τέλος, στην Κίνα τιμωρούνται με αυστηρά πρόστιμα και όσοι συμμετέχουν στα παράνομα τυχερά παιχνίδια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.