Εκστρατεία κατά των στοιχηματικών ιστοσελίδων του εξωτερικού στη Νέα Ζηλανδία

Η TAB NZ, η μόνη εταιρεία στοιχήματος που έχει άδεια στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας, ξεκίνησε μια εκστρατεία ενημέρωσης κατά των στοιχηματικών ιστοσελίδων του εξωτερικού. Η εκστρατεία θα αποτελείται από μια σειρά διαφημιστικών και ενημερωτικών τηλεοπτικών σποτ, τα οποία θα προτρέπουν τους παίχτες να αποφεύγουν τις μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Θυμίζουμε ότι στη Νέα Ζηλανδία η TAB NZ είναι η μόνη εταιρεία στοιχήματος που έχει αποκτήσει την απαραίτητη άδεια. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού δεν διαθέτουν άδεια, ωστόσο, δεν τους απαγορεύεται τυπικά να δραστηριοποιηθούν στη χώρα. Οι αρμόδιες Αρχές δεν μπλοκάρουν ούτε τιμωρούν τις ιστοσελίδες που προσεγγίζουν Νεοζηλανδούς παίχτες.

 

Η εκστρατεία της TAB NZ κατά των ιστοσελίδων του εξωτερικού

Η νέα εκστρατεία της TAB NZ έχει σκοπό να απομακρύνει τους παίχτες από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού και να τους φέρει στη μόνη νόμιμη και πλέον αξιόπιστη λύση. Άλλωστε, υπενθυμίζουν οι υπεύθυνοι, από τη στιγμή που οι ιστοσελίδες στοιχήματος του εξωτερικού δε λειτουργούν με άδεια στη χώρα, σε περίπτωση οποιασδήποτε αντιδικίας, οι παίχτες δε θα είναι καλυμμένοι από το κράτος.

Η εκστρατεία θα αποτελείται από μια σειρά διαφημιστικών και ενημερωτικών μηνυμάτων, τα οποία θα μεταδίδονται κατά κύριο λόγο στην τηλεόραση. Η TAB NZ έχει επιστρατεύσει προσωπικότητες της αθλητικής ζωής της Νέας Ζηλανδίας, όπως ο παίχτης του ράγκμπι Stephen Donald, ο εκπαιδευτής αλόγων Jamie Richards, ο μαχητής του UFC Dan Hooker, οι τζόκεϊ Samantha Collett και Sheree Tomlinson και η σχολιάστρια των κυνοδρομιών Phillipa Morris. Οι προσωπικότητες του αθλητισμού θα συμβουλεύουν τους παίχτες να προτιμούν την TAB NZ, ενώ στα σποτ θα αναφέρονται και κάποια οικονομικά στοιχεία.

Για παράδειγμα, θα αναφέρεται ότι κάθε χρόνο εξέρχονται από τη χώρα περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ, εξαιτίας του ότι πολλοί παίχτες προτιμούν να στοιχηματίζουν σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Το ποσό αυτό δημιουργεί προβλήματα στην αγορά στοιχήματος της Νέας Ζηλανδίας, ειδικά με τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει η εξάπλωση της πανδημίας. Τέλος, στις διαφημίσεις θα υπενθυμίζεται ότι η TAB NZ είναι η μόνη εταιρεία στοιχήματος της χώρας που ενισχύει οικονομικά τον αθλητισμό της χώρας, όπως είναι υποχρεωμένη να το κάνει, μέσω της άδειας που διαθέτει.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.