Επιτυχημένο το κλείσιμο της χρονιάς για την αγορά στοιχήματος του Oregon

Η Πολιτεία του Oregon ανακοίνωσε ότι οι οικονομικές επιδόσεις της αγοράς νόμιμου στοιχήματος ήταν άκρως ικανοποιητικές τους τελευταίους δύο μήνες του 2020, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της χρονιάς να είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο. Αν και η ανάπτυξη της αγοράς δεν ήταν σταθερή κατά το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, το σύνολο του τζίρου και των εσόδων ήταν αρκετό για να κάνουμε λόγο για μια άκρως επιτυχημένη πορεία.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Oregon ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ μέσα στο Νοέμβριο, ενώ παρά το γεγονός ότι μειώθηκαν τον Δεκέμβριο, σημειώθηκε παράλληλα αύξηση στον τζίρο.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς του Oregon

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι, τα έσοδα του Νοεμβρίου αυξήθηκαν κατά 46,6%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Οκτωβρίου. Τα έσοδα ύψους 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων αποτελούν νέο ρεκόρ για την αγορά της Πολιτείας. Αντίθετα, ο τζίρος του Νοεμβρίου φάνηκε μειωμένος, αφού δεν ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μείωση ύψους 15,3% σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Όσο για το άθλημα που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο τζίρο στην αγορά του Oregon, αυτό ήταν το αμερικανικό ποδόσφαιρο, με τζίρο 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη δεύτερη θέση, μάλιστα, βρέθηκε το ποδόσφαιρο, με τζίρο 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Κατά το Νοέμβριο, τέλος, τοποθετήθηκαν συνολικά 823.483 στοιχήματα.

Η ακριβώς αντίθετη εικόνα παρατηρήθηκε τον Δεκέμβριο. Από τη μία, τα έσοδα της αγοράς μειώθηκαν, καθώς δεν ξεπέρασαν τα 3,1 εκατομμύρια δολάρια. Η μείωση του Δεκεμβρίου άγγιξε το 24,4%. Αντίθετα, ο τζίρος της αγοράς εμφανίστηκε αυξημένος, καθώς άγγιξε τα 27 εκατομμύρια δολάρια. Η αύξηση έφτασε το 8%.

Αυξημένος ήταν και ο αριθμός των συνολικών στοιχημάτων του Δεκεμβρίου (843.235), ενώ στις δύο πρώτες θέσεις της λίστας με τα δημοφιλέστερα αθλήματα βρέθηκαν το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.