Αύξηση κερδών στο διαδίκτυο για την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral συνεχίζει να παρουσιάζει ανοδική πορεία, όσον αφορά στα έσοδα που αποκομίζει από τη δράση της στο διαδίκτυο, όσο κι αν οι επίγειες επιχειρήσεις της παρουσιάζουν πτώση εσόδων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των εσόδων από το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε μείωση των εσόδων από τα επίγεια πρακτορεία της, κατά το διάστημα του τρίτου τριμήνου του 2017.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι τα πρακτορεία της Ladbrokes Coral εμφανίζουν μειωμένα έσοδα, οι ιστοσελίδες που διατηρεί στο διαδίκτυο γίνονται ακόμη πιο επιτυχημένες.

 

Online αύξηση και επίγεια μείωση εσόδων

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes Coral ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2017, στα οποία εμφανίζεται αύξηση των συνολικών εσόδων κατά 4%. Η αύξηση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι οι ιστοσελίδες της στοιχηματικής εταιρείας (οι ιστοσελίδες στοιχήματος, καζίνο, πόκερ και παιχνιδιών των συγχωνευμένων Ladbrokes και Coral) παρουσίασαν αύξηση των εσόδων κατά 12%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. Από την άλλη, όμως, τα έσοδα που αποκόμισε η στοιχηματική εταιρεία από τα εκατοντάδες πρακτορεία που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκαν κατά 4%.

 

Οι δηλώσεις των υπευθύνων

Σχολιάζοντας τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα που εμφανίζονται στον τομέα του επίγειου στοιχήματος, οι υπεύθυνοι της εταιρείας διαβεβαίωσαν ότι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης του δικτύου πρακτορείων επίγειου στοιχήματος. Παράλληλα, έχει ενισχυθεί ο τομέας του στοιχήματος των ιπποδρομιών, χάρη στη νέα συνεργασία με την Racing Partnership, ενώ τα οικονομικά αποτελέσματα από τη συνολική παρουσία της εταιρείας στην Ευρώπη αφήνει θετικές εντυπώσεις, καθώς παρουσιάζουν αύξηση κατά 17% στα έσοδα του τρίτου τριμήνου.

Τέλος, ο CEO της Ladbrokes Coral, Jim Mullen, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα του online στοιχήματος είναι άκρως θετικά και αυτά του επίγειου όχι και τόσο απογοητευτικά, καθώς η στοιχηματική εταιρεία είναι πανέτοιμη για το μέλλον και τις αλλαγές που θα φέρει στο νόμο περί στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο της Ladbrokes Coral.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.