Νέο ρεκόρ εσόδων για την στοιχηματική αγορά της Indiana

Η Indiana των ΗΠΑ έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα από τον Οκτώβριο του 2019 και η αγορά της αναπτύσσεται μήνα με το μήνα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, η ανάπτυξη της αγοράς ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Και τον Οκτώβριο, τα έσοδα που εξασφάλισε η αγορά στοιχήματος της Πολιτείας κατάφεραν να κυμανθούν σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες νόμιμης λειτουργίας.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο φετινός Οκτώβριος είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μήνας που η αγορά στοιχήματος της Indiana ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Και ο Σεπτέμβριος ήταν ένας εξαιρετικά επιτυχημένος μήνας και, όπως φαίνεται, το ίδιο θα συμβεί και με τους επόμενους.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Οκτωβρίου

Σύμφωνα με την Indiana Gaming Commission, τα έσοδα της αγοράς νόμιμου στοιχήματος άγγιξαν τα 21,1 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 83,5%, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019 (τον πρώτο μήνα λειτουργίας της αγοράς), αλλά και για αύξηση της τάξης του 47,6%, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο του 2020, ο οποίος με έσοδα 14,3 εκατομμυρίων δολάρια είχε σημειώσει το δικό του ρεκόρ.

Ρεκόρ σημειώθηκε και στον τομέα του τζίρου. Οι παίχτες του στοιχήματος ξόδεψαν συνολικά 230,9 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 151,8% από αυτά του περσινού Οκτωβρίου. Το προηγούμενο ρεκόρ τζίρου ήταν τα 207,5 εκατομμύρια ευρώ του Σεπτεμβρίου.

Όσο για τα δημοφιλέστερα στοιχήματα στην Πολιτεία της Indiana, τα στοιχεία της Indiana Gaming Commission αναφέρουν ότι ο τζίρος του online στοιχήματος άγγιξε τα 193 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του επίγειου τα 37,9 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά 88,7 εκατομμύρια δολάρια ξοδεύτηκαν στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, το δημοφιλέστερο άθλημα στην Πολιτεία για τον Οκτώβριο, Ακολούθησε το μπέιζμπολ, με 26,6 εκατομμύρια δολάρια, το μπάσκετ, με 10,8 εκατομμύρια δολάρια, και τα υπόλοιπα αθλήματα, με 45,6 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.