Αισιόδοξη παρά τις απώλειες παραμένει η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Όσο τα αθλητικά γεγονότα σε ολόκληρο τον κόσμο ετοιμάζονται για την επιστροφή τους μετά το lockdown, η εταιρεία William Hill παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον, παρά τις τεράστιες οικονομικές απώλειες που προκλήθηκαν εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι τελευταίοι μήνες, άλλωστε, κόστισαν έσοδα εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία στοιχήματος, εξαιτίας του κλεισίματος των πρακτορείων της και της θεαματικής μείωσης των διαθέσιμων προς στοιχηματισμό αθλητικών γεγονότων.

Πλέον, η William Hill βασίζεται σε τεράστιο βαθμό στις διοργανώσεις που έχουν επιστρέψει (όπως η γερμανική Bundesliga στο ποδόσφαιρο) ή που σκοπεύουν να επιστρέψουν τις επόμενες εβδομάδες (όπως οι αγγλικές ιπποδρομίες).

 

Οι απώλειες της William Hill

Όταν ξεκίνησαν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας, στα μέσα Μαρτίου, η William Hill αναγκάστηκε αρχικά να κλείσει όλα τα πρακτορεία της, σε επικερδείς αγορές, όπως αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. Αν και η στοιχηματική της ιστοσελίδα παρέμεινε ανοιχτή, όμως, η διακοπή των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο σήμαινε ότι τα μέλη της δεν είχαν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού.

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, η William Hill υπολογίζει ότι τα συνολικά της έσοδα από τις 17 Μαρτίου έως τις 28 Απριλίου μειώθηκαν κατά 57%. Παράλληλα, κάθε μήνα που θα πρακτορεία της παραμένουν κλειστά, η William Hill υπολογίζει πως χάνει 17 εκατομμύρια ευρώ σε έσοδα.

 

Οι ελπίδες της William Hill για το μέλλον

Η στοιχηματική εταιρεία, πάντως, κατάφερε να επωφεληθεί του σχεδίου οικονομικής ενίσχυσης της αγγλικής κυβέρνησης, ενώ παράλληλα ελπίζει σε τεράστιο βαθμό στην επανέναρξη των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, που θα αυξήσουν τουλάχιστον τα έσοδα της στοιχηματικής ιστοσελίδας της. Για αυτό το λόγο, η William Hill έχει ρίξει μεγάλο βάρος στους αγώνες ποδοσφαίρου της Bundesliga, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει, και περιμένει με ανυπομονησία και την επιστροφή άλλων κορυφαίων διοργανώσεων.

Σημαντική, τέλος, αναμένεται να είναι και η συμβολή της επιστροφής των αγγλικών ιπποδρομιών, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Στις 16 Ιουνίου, μάλιστα, θα διεξαχθεί το φεστιβάλ ιπποδρομιών Royal Ascot. Αν και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, το φεστιβάλ αναμένεται να συγκεντρώσει εκατομμύρια στοιχήματα, ειδικά αν επαληθευθούν και τα σενάρια που θέλουν τα πρακτορεία στοιχήματος να ανοίγουν ξανά τις πύλες τους μία ημέρα πριν, στις 15 Ιουνίου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.