Ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων από τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes θα ανακοινώσει τα προκαταρκτικά στοιχεία για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2013 στις 25 Φεβρουαρίου 2014. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί στοιχεία που να αφορούν στις πρώτες εκτιμήσεις των υπευθύνων, ωστόσο, η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιανουάριο πως τα κέρδη της για το 2013 πιθανότατα θα βρίσκονται κάπου στο μέσο όρο των εκτιμήσεων των ειδικών.

 

Με λίγα λόγια, θα πρέπει να αναμένουμε μεικτά έσοδα της τάξης των 160 με 180 εκατομμυρίων ευρώ. Αν οι προβλέψεις επαληθευθούν, η Ladbrokes θα δικαιωθεί ως προς την κερδοφορία της. Ωστόσο, θα έχει σημειώσει μείωση στα μεικτά της έσοδα, σε σχέση με το 2012, όταν είχε ανακοινώσει το ποσό των 240 εκατομμυρίων ευρώ.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία ενώ στην Ελλάδα δεν διαθέτει άδεια νόμιμης λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.