Προχωρά η νομιμοποίηση του στοιχήματος στη Massachusetts

Η Massachusetts θα είναι μάλλον η επόμενη Πολιτεία των ΗΠΑ που θα νομιμοποιήσει το στοίχημα, αφού το σχετικό νομοσχέδιο κατάφερε να εξασφαλίσει την αρχική απαιτούμενη έγκριση και πλεον αναμένει και την έγκριση της Γερουσίας. Το νομοσχέδιο 3974, που προβλέπει τη νομιμοποίηση του στοιχήματος και την αδειοδότηση και φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει νόμος της Πολιτείας.

Η προοπτική της νομιμοποίησης του στοιχήματος στην Πολιτεία, μάλιστα, έχει ήδη ανοίξει την όρεξη ακόμα και των αθλητικών συλλόγων της Massachusetts, οι οποίοι ζητούν ρύθμιση, ώστε να μπορούν να λειτουργούν στοιχηματικά πρακτορεία εντός των σταδίων.

 

Οι εξελίξεις στην αγορά της Massachusetts

Το νομοσχέδιο 3974 ρυθμίζει όλες τις παραμέτρους λειτουργίας της αγοράς στοιχήματος και, εφόσον γίνει νόμος, θα επιτρέψει τη νόμιμη διεξαγωγή του στοιχήματος. Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι το στοίχημα (online και επίγειο) θα νομιμοποιηθεί σε επαγγελματικά, κολεγιακά και εικονικά αθλήματα και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν κλείσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Επιπλέον, οι εταιρείες στοιχήματος θα μπορούν να συνεργάζονται με επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Πολιτεία, όπως καζίνο και ιπποδρόμια, προκειμένου να αποκτούν από κοινού την απαραίτητη άδεια. Κάθε άδεια θα κοστίζει 5 εκατομμύρια δολάρια και θα έχει πενταετή ισχύ. Παράλληλα, οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος θα πληρώνουν φόρο 12,5% κάθε μήνα.

Εφόσον το στοίχημα νομιμοποιηθεί μέσω του νομοσχεδίου, η δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών στοιχήματος θα αποτελεί πραγματικότητα και στην Massachusetts. Ήδη, μάλιστα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι ενδιαφερόμενοι, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και αθλητικοί σύλλογοι της Πολιτείας. Συγκεκριμένα, ομάδες όπως οι Red Sox έχουν ήδη απευθυνθεί στους αρμόδιους, προκειμένου να επιτρέψουν τη λειτουργία στοιχηματικών πρακτορείων και εντός αθλητικών χώρων, όπως στάδια και άλλες εγκαταστάσεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.