Έσοδα 27,4 εκατομμυρίων δολαρίων έφερε η πρώτη εβδομάδα mobile στοιχήματος στο Tennessee

H Πολιτεία του Tennessee προχώρησε στο ντεμπούτο της αγοράς mobile στοιχήματος πριν μία εβδομάδα και ήδη φαίνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής, αφού εκατομμύρια παίχτες που κατοικούν στην Πολιτεία τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της αγοράς mobile στοιχήματος, ο τζίρος άγγιξε τα 27,4 εκατομμύρια δολάρια.

Η αγορά mobile στοιχήματος του Tennessee έκανε το ντεμπούτο της την αρχές Νοεμβρίου και ήδη σε αυτή δραστηριοποιούνται κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως οι FanDuel (ιδιοκτησίας της Flutter Entertainment), DraftKings και BetMGM. Όπως φαίνεται, οι κάτοικοι της Πολιτείας ανυπομονούσαν για τη νομιμοποίηση του mobile στοιχήματος και έσπευσαν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις από την πρώτη στιγμή, μέσω κινητών.

 

Τα πρώτα οικονομικά στοιχεία της αγοράς mobile στοιχήματος

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Education Lottery, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Tennessee, ο τζίρος του mobile στοιχήματος κατά τις πρώτες εφτά ημέρες λειτουργίας της αγοράς άγγιξε τα 27,4 εκατομμύρια δολάρια. Ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, μάλιστα, ο τζίρος ξεπέρασε τα 5,1 εκατομμύρια δολάρια.

Η τεράστια δημοτικότητα και ο μεγαλύτερος του αναμενόμενου τζίρος, είχε αρκετούς κερδισμένους, με κυριότερους τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, αλλά και τις αρμόδιες Αρχές. Άλλωστε, ο νόμος του Tennessee ορίζει ότι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώνουν φόρο 20% επί των εσόδων τους. Αυτό σημαίνει ότι τα πρώτα έσοδα των εταιρειών, τα οποία αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, θα αποφέρουν περίπου 500.000 δολάρια στα δημόσια ταμεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.