Ηνωμένο Βασίλειο: Αναβάλλεται το νομοσχέδιο φορολόγησης προσφορών

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν σκοπεύει να εισάγει στο άμεσο μέλλον το νομοσχέδιο που θα φορολογούσε τις στοιχηματικές εταιρείες με βάση τα πριμ και τα προγράμματα προσφορών που υπόσχονται στα μέλη τους. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα ψηφίζονταν τις επόμενες ημέρες και θα έμπαινε σύντομα σε ισχύ, αλλά τελικά η ψήφισή του αναβάλλεται, λόγω των επερχόμενων εκλογών στη χώρα.

 

Φορολόγηση πριμ και προσφορών

Το εν λόγω νομοσχέδιο θα έμπαινε σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, εφόσον ψηφιζόταν στο αγγλικό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Βασιλικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων & Τελωνείων, η οποία προχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο στην εισαγωγή της. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα αποτελούσε κομμάτι του προϋπολογισμού του 2017 και θα περιελάμβανε τη φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών και σύμφωνα με τα προγράμματα προσφορών που διατηρούν.

Σύμφωνα με τη Βασιλική Υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων & Τελωνείων, χάρη σε αυτή τη ρύθμιση, το αγγλικό Δημόσιο θα εξασφάλιζε επιπλέον 53 εκατομμύρια ευρώ το 2018, με τον αριθμό αυτό να ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια ευρώ έως το 2021.

 

Οι λόγοι της αναβολής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης προς τους φορείς της βιομηχανίας του στοιχήματος, η απόφαση για την αναβολή πάρθηκε εξαιτίας των πρόωρων εκλογών που προκηρύχθηκαν για την 8η Ιουνίου του 2017. Εξαιτίας των εκλογών, το Κοινοβούλιο θα κλείσει στις 3 Μαΐου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πλήρης εξέταση του νομοσχεδίου. 

Φυσικά, αν το Συντηρητικό Κόμμα επανεκλεγεί, η διαδικασία θα συνεχιστεί άμεσα, μέσω του αναθεωρημένου νομοσχεδίου για τα οικονομικά της κυβέρνησης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.