Κλείνουν τις πύλες τους οι επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών στη Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία προστέθηκε στη λίστα των χωρών που έχουν λάβει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού και η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι όλες οι συναθροίσεις απαγορεύονται και ότι όλες οι επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν υπηρεσίες πρώτης ανάγκης θα πρέπει να κλείσουν προσωρινά τις πύλες τους.

Σε αυτή την κατηγορία επιχειρήσεων συγκαταλέγονται, όπως είναι φυσικό και όσες προσφέρουν τυχερά παιχνίδια, από στοίχημα έως παιχνίδια του καζίνο. Και ο τομέας τυχερών παιχνιδιών της Νέας Ζηλανδίας, λοιπόν, αναμένεται να δεχθεί ένα σημαντικό οικονομικό πλήγμα, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας.

 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Νέα Ζηλανδία

Πριν μερικές ημέρες, όλα τα καταστήματα στη Νέα Ζηλανδία λειτουργούσαν κανονικά, αφού δεν είχαν παρθεί έκτακτα μέτρα στη χώρα. Βέβαια, σε αρκετές περιπτώσεις, οι αθλητικές ομοσπονδίες είχαν αποφασίσει να αναβάλλουν προσωρινά τους αγώνες τους, προκειμένου να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορωναϊός. Μόνη εξαίρεση αποτελούσαν οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες που διεξάγονται στη χώρα, οι οποίες συνεχίζονταν κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης, όμως, ανάγκασαν τις εταιρείες που διατηρούν πρακτορεία στοιχήματος και διεξάγουν επίγεια τυχερά παιχνίδια να αναστείλουν προσωρινά τη λειτουργία τους. Τα περιοριστικά μέτρα, μάλιστα, επηρεάζουν και τις ιπποδρομίες και τις κυνοδρομίες, οι οποίες επίσης σταματούν να διεξάγονται.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές στοιχηματισμού στη Νέα Ζηλανδία έχουν μειωθεί δραματικά, ακόμη και για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν online. Άλλωστε, οι μόνες επιλογές στοιχηματισμού που έχουν πλέον οι παίχτες από τη Νέα Ζηλανδία είναι οι αγώνες διάφορων πρωταθλημάτων που διεξάγονται ανά τον κόσμο. Το πλήγμα είναι αρκετά μεγάλο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι προτιμούσαν διοργανώσεις της χώρας τους, ειδικά στον τομέα των ιπποδρομιών και κυνοδρομιών.

 

Χρηματική ενίσχυση για τις πληγείσες επιχειρήσεις

Η κυβέρνηση, πάντως, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι επιχειρήσεις που θα πληγούν οικονομικά από τα νέα μέτρα θα ενισχυθούν μέσω των κρατικών ταμείων. Ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις συγκαταλέγονται και όσες προσφέρουν τυχερά παιχνίδια στον επίγειο τομέα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.