Προς νομιμοποίηση το στοίχημα σε Louisiana, Maryland και South Dakota

Τρεις ακόμα Πολιτείες των ΗΠΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νομιμοποίηση του στοιχήματος, μετά από δημοψήφισμα που διεξήχθη την 3η Νοεμβρίου. Αναλυτικότερα, οι ψηφοφόροι στις Πολιτείες των Louisiana, Maryland και South Dakota ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος, γεγονός που σημαίνει πως σύντομα οι νομοθέτες θα αναλάβουν το έργο του να αποφασίσουν τους τρόπους ρύθμισης και λειτουργίας της αγοράς.

Προς το παρόν, βέβαια, έχουν ανακοινωθεί ελάχιστες λεπτομέρειες, ως προς το πώς θα λειτουργήσουν οι νέες στοιχηματικές αγορές στις τρεις Πολιτείες, αλλά αναμένεται να τεθούν προϋποθέσεις ανάλογες αυτών που ισχύουν και σε άλλες Πολιτείες της Αμερικής.

 

Το πρώτο βήμα για το άνοιγμα τριών νέων αγορών

Στην Πολιτεία της Louisiana, οι ψηφοφόροι αποφάσισαν τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος σε μεγάλο ποσοστό, χάρη και στις καμπάνιες που είχαν διοργανώσει τοπικοί φορείς. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι πρόσφατες έρευνες, που δημοσιοποιήθηκαν για την ενημέρωση των πολιτών, ανέφεραν πως τα έσοδα από τη νέα αγορά θα μπορούσαν να αγγίζουν ακόμα και τα 330 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που σημαίνει ότι θα απέφεραν σημαντικά ποσά σε φόρους.

Αντίστοιχα, στο Maryland, το 66,2% των ψηφοφόρων αποφάσισε υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος. Σε αντίθεση με τη Louisiana, οι νομοθέτες έχουν ήδη προτείνει τα πρώτα μέτρα για τη λειτουργία της αγοράς, τα οποία περιλαμβάνουν άδειες αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων και φόρο ύψους 20%. Και, φυσικά, οι ιστοσελίδες στοιχήματος θα πρέπει να συνεργάζονται με κάποια επίγεια επιχείρηση, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στη South Dakota, τέλος, το 58,5% ψήφισε υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος, αλλά και κάποιων άλλων τυχερών παιχνιδιών, τα οποία έως τώρα απαγορεύονταν στην Πολιτεία. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα λειτουργεί η νόμιμη αγορά τυχερών παιχνιδιών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.