Προωθεί το θέμα της αδειοδότησης η Κύπρος

Μετά από παραινέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η κυπριακή κυβέρνηση φαίνεται να προωθεί νομοσχέδιο που θα προβλέπει και θα ρυθμίζει την αδειοδότηση των εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες online στοιχήματος.

 

Το νομικό πλαίσιο στην Κύπρο είναι όμοιο με αυτό της Ελλάδας και ο ΟΠΑΠ διαθέτει μονοπώλιο, το οποίο προβλέπεται από το νόμο. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ωστόσο, εντόπισε παρατυπίες στον εν λόγω νόμο και προχώρησε σε σχετικές παραινέσεις. Έτσι, οι κυπριακές Αρχές θα πρέπει να ετοιμάσουν το νομοσχέδιο μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και να το στείλουν στη Βουλή για έγκριση. Ο χρόνος που αναμένεται να δοθεί στις στοιχηματικές εταιρίες, προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, είναι ένας μήνας.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.