Ομάδα κρούσης θυμίζει η σύνθεση της ρυθμιστικής Αρχής της Ουκρανίας!

Η Ουκρανία ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει τα τυχερά παιχνίδια στην επικράτειά της και οι αρμόδιοι εργάζονται πυρετωδώς για τη δημιουργία όλων των απαραίτητων νομικών πλαισίων, ώστε η νέα αγορά να λειτουργήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ανάμεσα στα σημαντικότερα καθήκοντα των αρμοδίων βρίσκεται και η δημιουργία μιας ρυθμιστικής Αρχής της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ρυθμιστικής Αρχής, όμως, που έχει ήδη ξεκινήσει να διαμορφώνεται, είναι ότι η σύνθεση των στελεχών της θυμίζει περισσότερο ομάδα κρούσης, παρά διοικητικό συμβούλιο! Άλλωστε, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι επικεφαλής της θα είναι ο Ivan Rudyi, πρώην στρατηγός των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι αρμόδιοι έχουν ανακοινώσει κι άλλα στελέχη της ρυθμιστικής Αρχής, με εξίσου εντυπωσιακά βιογραφικά, ενώ ετοιμάζονται να υποβάλουν τους υποψήφιους σε αυστηρά τεστ.

 

Η μέχρι τώρα σύνθεση της ουκρανικής ρυθμιστικής Αρχής

Εκτός από τον πρώην στρατηγό Ivan Rudyi, μέλος της ουκρανικής ρυθμιστικής Αρχής θα είναι ο πρώην εκπρόσωπος της χώρας στο ΝΑΤΟ, Yevhen Hetman, αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου δικηγόρων, Olena Vodolazhko. Οι αρμόδιοι εξετάζουν και άλλα ονόματα και πολύ σύντομα θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Άλλωστε, η σύνθεση της ρυθμιστικής Αρχής θα πρέπει να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στο άνοιγμα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Οι αρμόδιοι, τέλος, ανακοίνωσαν ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν από ειδικά τεστ, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους. Ωστόσο, δεν ανέφεραν ποια θα πρέπει να είναι τα ειδικά κριτήρια που θα πρέπει να καλύπτουν. Μόλις, πάντως, ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής των στελεχών της ρυθμιστικής Αρχής, θα ξεκινήσει η διαδικασία προσλήψεων μόνιμου προσωπικού. Οι αρμόδιοι υπολογίζουν ότι απαιτούνται τουλάχιστον 230 άτομα για την αποτελεσματική λειτουργία της ρυθμιστικής Αρχής.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.