Κινήσεις καλής διάθεσης ζητούν οι ολλανδικές Αρχές από τις εταιρείες στοιχήματος

Αυτές τις ημέρες, συζητείται στην Ολλανδία ένα νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα φέρει το άνοιγμα της αγοράς του online στοιχήματος και θα επιτρέψει σε στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν επιτέλους νόμιμα στη χώρα. Οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της συζήτησης, αλλά οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Sander Dekker, αποκάλυψαν τη στάση που θα έχουν οι Αρχές απέναντι στις εταιρείες στοιχήματος που σήμερα δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα.

Ο Dekker, άλλωστε, ζήτησε από τις εν λόγω εταιρείες στοιχήματος να προχωρήσουν σε κινήσεις καλής διάθεσης, αν επιθυμούν να εξασφαλίσουν μία από τις άδειες που θα μοιραστούν, όταν η αγορά online στοιχήματος απελευθερωθεί.

 

Ευκαιρίες ακόμη και για τις παράνομες εταιρείες

Αναλυτικότερα, ο υπουργός απευθύνθηκε στις εταιρείες στοιχήματος που σήμερα δέχονται παίχτες από την Ολλανδία, παρόλο που δεν επιτρέπεται από το νόμο. Ο Dekker κάλεσε τις εταιρείες να προχωρήσουν σε κινήσεις καλής διάθεσης και να σταματήσουν να λειτουργούν παράνομα στην Ολλανδία. Και η ανταμοιβή τους θα είναι η δυνατότητα να εξασφαλίσουν μία από τις άδειες νόμιμης δραστηριότητας.

Η συγκεκριμένη κίνηση δίνει κίνητρο στις στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν παράνομα σήμερα στην Ολλανδία να συμμορφωθούν. Άλλωστε, προς το παρόν, οι προσπάθειες των Αρχών να περιορίσουν το παράνομο online στοίχημα δεν έχουν στεφθεί από ιδιαίτερη επιτυχία, αφού πολλές εταιρείες και ακόμη περισσότεροι Ολλανδοί παίχτες έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα εμπόδια του νόμου.

Για αυτό το λόγο, ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας ζητά από τις εταιρείες στοιχήματος να αποχωρήσουν εθελοντικά από την Ολλανδία, έστω προσωρινά. Και όσες συμμορφωθούν με το νόμο θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μία από τις διαθέσιμες άδειες, όταν ψηφιστεί ο νόμος και ανοίξει η αγορά στοιχήματος της χώρας. Σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποίησε, οι αρμόδιοι δε θα λάβουν καν υπόψη την αίτησή τους για άδεια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.