Τεράστια επιχείρηση κατά του παράνομου στοιχηματισμού στην Τουρκία

Οι τουρκικές Αρχές πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες μια επιχείρηση πρωτοφανούς έκτασης, προκειμένου να καταπολεμήσουν τα εκατοντάδες περιστατικά παράνομου στοιχηματισμού που πλήττουν τη χώρα. Η συγκεκριμένη επιχείρηση επισκίασε κάθε προηγούμενη, σε συντονισμό, ένταση, αλλά και αποτελέσματα, αφού είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο δεκάδων μα και πολλές συλλήψεις.

 

Τα νούμερα της πρωτοφανούς επιχείρησης

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ημέρες κινητοποιήθηκαν 8.000 Τούρκοι αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν εφόδους σε χιλιάδες καταστήματα, όπως καφετέριες και μπαρ. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δεκάδες επιχειρήσεις που διεξήγαγαν παράνομα τυχερά παιχνίδια, όπως στοίχημα και παιχνίδια της τράπουλας.

Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν 36 επιχειρήσεις και να συλληφθούν 80 άτομα, με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

 

Η αγορά στοιχήματος στην Τουρκία

Η Τουρκία αποτελεί μια μουσουλμανική χώρα και είναι απόλυτα λογικό ότι το στοίχημα και κάθε άλλο τυχερό παιχνίδι απαγορεύονται, όχι μόνο από τον θρησκευτικό, αλλά και από τον κοσμικό νόμο. Ο τελευταίος μπήκε σε ισχύ το 1998 και από τότε απαγορεύει τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών, στον επίγειο και στον online τομέα.

Βέβαια, ειδικά στην περίπτωση του online στοιχήματος, πολλές ιστοσελίδες εξακολουθούν να δέχονται παράνομα Τούρκους παίχτες. Και στον επίγειο τομέα, όμως, λειτουργούν παράνομα χιλιάδες εγκαταστάσεις με τυχερά παιχνίδια σε ολόκληρη τη χώρα. Και, όπως είναι φυσικό, οι τουρκικές Αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να αμποδίσουν την παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.

Να σας θυμίσουμε το στοιχηματικό σκάνδαλο που ξέσπασε σε Τουρκία σε Ελλάδα και αφορούσε αγώνες μπάσκετ το Φεβρουάριο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.