Ανοιχτή γραμμή καταγγελιών παράνομων συμπεριφορών λανσάρει η Δανία

Η αρμόδια στοιχηματική Αρχή της Δανίας, η Spillemyndigheden, λάνσαρε ένα νέο πρόγραμμα αντιμετώπισης παράνομων συμπεριφορών στην αγορά στοιχήματος της χώρας, το οποίο επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση περιστατικών ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος, μάλιστα, η Spillemyndigheden ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας ανοιχτής γραμμής καταγγελιών.

Η συγκεκριμένη ανοιχτή γραμμή θα απευθύνεται λιγότερο προς το ευρύ κοινό και περισσότερο προς τους εργαζόμενους στις εταιρείες στοιχήματος της χώρας, οι οποίοι μπορούν να έχουν μια καλύτερη εικόνα για τα ύποπτα περιστατικά που ενδεχομένως συμβαίνουν κατά τις στοιχηματικές συναλλαγές.

 

Η νέα υπηρεσία καταγγελιών στη Δανία

Η νέα υπηρεσία καταγγελιών που σκοπεύει να λανσάρει η Spillemyndigheden θα αποτελείται από μια ανοιχτή γραμμή, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση των εργαζομένων στις εταιρείες στοιχήματος. Οι εργαζόμενοι που θα πέφτει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε παράνομη στοιχηματική συμπεριφορά (κυρίως στον τομέα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος) θα μπορούν να επισκέπτονται τον ειδικό τομέα στην ιστοσελίδα της Spillemyndigheden και να στέλνουν τις καταγγελίες τους. Οι καταγγελίες αυτές θα είναι ανώνυμες και θα εξετάζονται από τους αρμόδιους ανάλογα με τη σοβαρότητά τους. Στην περίπτωση που κριθεί αναγκαία η επέμβαση των διωκτικών Αρχών, τέλος, θα ειδοποιούνται οι αρμόδιοι.

 

Αυστηρότερα τα μέτρα στη Δανία

Τους τελευταίους μήνες, η Spillemyndigheden έχει φροντίσει να θωρακίσει την αγορά στοιχήματος με νέα και αυστηρότερα μέτρα σε κάθε τομέα. Για παράδειγμα, έχει προειδοποιήσει τις στοιχηματικές εταιρείες να μην ανακοινώνουν προσφορές που δεν είναι σύμφωνες με τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου, ενώ παράλληλα έχει διατάξει το μπλοκάρισμα εισόδου σε 25 ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.