Εντείνονται τα προβλήματα παράνομου στοιχήματος στο Βιετνάμ

Η δημοτικότητα των αγώνων ποδοσφαίρων του EURO και του Copa America ανέδειξε το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Βιετνάμ με το παράνομο στοίχημα, αφού οι παίχτες της χώρας προτιμούν να στοιχηματίζουν σε μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα το Δημόσιο να χάνει έσοδα. Παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων, οι ελλείψεις και τα αυστηρά όρια στους νόμους του Βιετνάμ έχουν προκαλέσει σημαντική αύξηση του παράνομου στοιχήματος, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Στο Βιετνάμ, άλλωστε, είναι μεν νόμιμο το online στοίχημα, αλλά οι ενδιαφερόμενες ιστοσελίδες έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικούς περιορισμούς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν αδειοδοτηθεί ελάχιστες ιστοσελίδες, οι οποίες δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν επί ίσοις όροις τις παράνομες.

 

Τα προβλήματα του Βιετνάμ με το παράνομο στοίχημα

Οι αγώνες του EURO και του Copa America έχουν αποτελέσει αφορμή για την τοποθέτηση χιλιάδων online στοιχημάτων στο Βιετνάμ, με την πλειοψηφία, όμως, να τοποθετούνται σε μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες. Άλλωστε, ελάχιστες ιστοσελίδες λειτουργούν νόμιμα στη χώρα και οι παίχτες προτιμούν τις παράνομες, οι οποίες προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες, χάρη στο γεγονός ότι δεν είναι αναγκασμένες να υπακούσουν σε περιορισμούς. Οι περιορισμοί αυτοί είναι αρκετά σημαντικοί και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων απαγόρευση στοιχηματισμού σε διοργανώσεις που δε διοργανώνονται από τη FIFA και δεν έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Αθλητισμού του Βιετνάμ.

Οι αρμόδιοι, βέβαια, προσπαθούν να περιορίσουν τα παράνομα στοιχήματα, έχοντας ζητήσει από τις τράπεζες του Βιετνάμ να μην πραγματοποιούν συναλλαγές που σχετίζονται με μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες. Η απαγόρευση συναλλαγών, όμως, αφορά μόνο σε μεγάλα ποσά (15.000 ευρώ και άνω), γεγονός που σημαίνει ότι πολλές ξεφεύγουν από το μάτι του νόμου.

Αποτέλεσμα είναι πολλές ιστοσελίδες του εξωτερικού να δραστηριοποιούνται ανενόχλητες στο Βιετνάμ και να επεξεργάζονται πλήθος στοιχημάτων, ειδικά αυτή την περίοδο, που διεξάγονται δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Ωστόσο, αρκετές από αυτές τις ιστοσελίδες έχουν εντοπιστεί από τους αρμόδιους και πολλές από όσες εδρεύουν εντός του Βιετνάμ έχουν πέσει στα χέρια των Αρχών και έχουν κλείσει.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.