Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί στημένων ζητά ο ΕΣΑΚΕ

O ΕΣΑΚΕ ζητά την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα, μετά από καταγγελίες που πραγματοποιήθηκαν περί στημένων αγώνων στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1. Θυμίζουμε ότι, πριν μερικές ημέρες, Αμερικανός παίχτης μικρής ομάδας της Α1 κατήγγειλε ανώνυμα ότι ο πρόεδρος της ομάδας τους ζήτησε να χάσουν με διαφορά 8 πόντων και άνω, κατά τη διάρκεια αμφίρροπου αγώνα με ομάδα μεγαλύτερης δυναμικής.

Η συγκεκριμένη καταγγελία πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα Hoopshype και θορύβησε τους αρμόδιους, με αποτέλεσμα ο ΕΣΑΚΕ να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα στην υπόθεση.

 

Η παρέμβαση του ΕΣΑΚΕ

Ήδη, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, έστειλε επιστολή στον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα, ενημερώνοντάς τον για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και την καταγγελία. Η ίδια επιστολή στάλθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στην ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματισμού Αθλητισμού) και στην ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας), ζητώντας από κάθε αρμόδιο να πράξει κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία της αξιοπιστίας του ελληνικού μπάσκετ.

 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει για το περιεχόμενο της επιστολής και των δράσεων που έχει αναλάβει, με την εξής ανακοίνωση:

“Με σημερινή επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.