Εκτοξεύθηκαν τα φετινά έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Mississippi

Η Πολιτεία του Mississippi ανακοίνωσε τα οικονομικά στοιχεία της αγοράς στοιχήματος για τον Μάρτιο του 2021 και, όπως φαίνεται, τα έσοδά της εκτοξεύθηκαν, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Η αύξηση ήταν αναμενόμενη, καθώς τον περσινό Μάρτιο η αγορά υπολειτουργούσε, εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Στα μέσα του Μαρτίου του 2020, άλλωστε, τα επίγεια καζίνο του Mississippi που προσέφεραν υπηρεσίες στοιχήματος αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πύλες τους, εξαιτίας του lockdown. Παράλληλα, οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τις ΗΠΑ και τον κόσμο αναγκάστηκαν να διακόψουν προσωρινά. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, τα έσοδα από το στοίχημα συρρικνώθηκαν και δε μπορούν καν να συγκριθούν με τα φετινά.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του Mississippi

Σύμφωνα με την Mississippi Gaming Commission, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος άγγιξαν τα 5,2 εκατομμύρια δολάρια, όταν τον περσινό Μάρτιο δεν είχαν ξεπεράσει τα 648.647 δολάρια. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 707,4%! Τεράστια ήταν και η αύξηση του τζίρου, καθώς οι παίχτες στοιχημάτισαν συνολικά 50,5 εκατομμύρια δολάρια, κατά 372% περισσότερα από τα αντίστοιχα του Μαρτίου του 2020. Τέλος, τα έσοδα της αγοράς κατά τον Μάρτιο ήταν περισσότερα κατά 13%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του προηγούμενου μήνα, του Φεβρουαρίου του 2021.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Μαρτίου, τέλος, βελτίωσαν ακόμα περισσότερο την εικόνα της αγοράς μέσα στο 2021. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του 2021, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Mississippi άγγιξαν τα 18.9 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα, ο συνολικός τζίρος της αγοράς κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου άγγιξε τα 166 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.