Νέα συνεργασία με το πολωνικό μπάσκετ πέτυχε η εταιρεία δεδομένων Genius Sports

Η Genius Sports, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων στον αθλητισμό, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, που θα ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες που παρέχει σε όσες στοιχηματικές ιστοσελίδες συνεργάζονται μαζί της. Η Genius Sports θα αποτελεί τα επόμενα 10 χρόνια τον επίσημο συνεργάτη του πολωνικού πρωταθλήματος μπάσκετ (PLK), αλλά και της Ένωσης Καλαθοσφαιριστών της Πολωνίας (PZK).

Χάρη στη νέα συμφωνία, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με τη Genius Sports θα μπορούν να λαμβάνουν τα επίσημα δεδομένα και στατιστικά των αγώνων μπάσκετ της Πολωνίας, αλλά και να μεταδίδουν ζωντανά αγώνες στα μέλη τους που στοιχηματίζουν live.

 

Η νέα συμφωνία της Genius με το πολωνικό μπάσκετ

Η νέα συμφωνία της Genius με τις PLK και PZK ξεκινά από τη σεζόν 2020-2021 και θα διαρκέσει 10 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων και των αγώνων του πολωνικού μπάσκετ, η Genius Sports θα συλλέγει επίσημα δεδομένα, στατιστικά και εικόνες, τα οποία θα διανέμει στις στοιχηματικές με τις οποίες συνεργάζεται. Παράλληλα, θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες μέσω live streaming για τους παίχτες του live στοιχήματος. 

Χάρη στη νέα συμφωνία, λοιπόν, η Genius, οι συνεργάτες της, αλλά και οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα του πολωνικού μπάσκετ.

 

Σε τροχιά ανάπτυξης η Genius Sports

Η Genius Sports είναι μια από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες στον τομέα της, κάτι που έχει καταφέρει – πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες – χάρη σε μια σειρά επιτυχιών στον τομέα των συνεργασιών. Πριν μερικές εβδομάδες, η Genius ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη μεξικανική Liga MX στο ποδόσφαιρο, ενώ πριν μερικούς μήνες επέκτεινε τη συμφωνία της με την Euroleague στο μπάσκετ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.