Νέα υπηρεσία εκπαίδευσης στο στοίχημα από την Pinnacle

Η Pinnacle ανακοίνωσε το πρώτο νέο προϊόν για το 2017, για την ιστοσελίδα του στοιχήματος που διατηρεί, και αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια νέα προσφορά ή παιχνίδι, αλλά με την εκπαίδευση των μελών της πάνω στις βασικές έννοιες του στοιχήματος και στα μυστικά της επιτυχίας.

 

Αναλυτικότερα, η νέα υπηρεσία της Pinnacle ονομάζεται Betting Resources και σκοπός της είναι να εκπαιδεύσει τους παίχτες και να τους βοηθήσει να καταλάβουν κάθε ιδιαιτερότητα του στοιχηματισμού σε αθλήματα. Η υπηρεσία θα συμπληρώνεται συνεχώς με νέα άρθρα, αναλύσεις και οδηγίες από τους κορυφαίους ειδικούς του online στοιχήματος, με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Pinnacle, μάλιστα, σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων με συμβουλές και εκπαιδευτικά άρθρα για το online στοίχημα.

 

Παράλληλα, η νέα υπηρεσία θα ασχολείται και σε πραγματικό χρόνο με το αγωνιστικό πρόγραμμα κάθε ημέρας και τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρει. Τα μέλη της Pinnacle θα μπορούν παράλληλα να εξετάζουν δεδομένα, στατιστικά και νέα που θα τους βοηθούν να λάβουν την καλύτερη απόφαση για την πρόβλεψή τους.

 

Ο Mirio Mella, βασικός συντελεστής του project Betting Resources, δήλωσε σχετικά με τη νέα υπηρεσία: “η Pinnacle είναι περήφανη για τη φήμη που τη συνοδεύει, σχετικά με τη διάθεση εκπαιδευτικού υλικού. Το Betting Resources υπογραμμίζει ακριβώς τη σημασία της δέσμευσής της σε αυτόν τον τομέα. Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες μας πλέον συνοδεύονται και από κορυφαίο υλικό που συντάσσει η ομάδα των ειδικών μας σε τακτική βάση. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις των μελών μας για τη νέα υπηρεσία”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.