Νέα ιστοσελίδα της Bodog για το Μουντιάλ

Η Bodog δε θα υποδεχθεί το Μουντιάλ της Βραζιλίας μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της του online στοιχήματος, αλλά και από μία νέα, την οποία δημιούργησε ειδικά για την περίσταση. Πρόκειται την FCBodog.com, μια ιστοσελίδα με ποδοσφαιρικά νέα, αποδόσεις και διαγωνισμούς, η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την αγγλική ομάδα της Arsenal.

 

Οι επισκέπτες της FCBodog θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στη νικήτρια του Μουντιάλ και να διεκδικήσουν τα ανάλογα κέρδη, καθώς και να μοιραστούν το ποσό των 40.000 ευρώ. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς που τους επιτρέπουν να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, προβλέποντας το νικητή κάθε αγώνα.

Η Bodog είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο και έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο σταθερές αλλά και διασκεδαστικές ιστοσελίδες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bodog και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bodog ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.