Στοιχήματα One Touch στο app της Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power βελτίωσε ακόμη περισσότερο την εμπειρία του live στοιχηματισμού μέσω του app που έχει σχεδιάσει για κινητά και tablets. Χάρη σε αυτή τη βελτίωση, οι παίχτες που στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα θα μπορούν να τοποθετούν γρηγορότερα τα στοιχήματά τους, εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατή ευκαιρία.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην πλατφόρμα του live στοιχήματος που βρίσκεται στο app της. Πρόκειται για το στοίχημα One Touch, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν με μία μόνο κίνηση. Έτσι, θα είναι σίγουροι ότι θα προλάβουν κάθε ευκαιρία που τους ενδιαφέρει, πριν αλλάξει η εξέλιξη του αγώνα ή η απόδοση του σημείου που τους ενδιαφέρει.

 

Η νέα δυνατότητα στοιχηματισμού είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο app της Paddy Power για κινητό και tablet και αφορά στα live στοιχήματα σε αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ και σε κάθε άλλο άθλημα που καλύπτει η εταιρία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του live στοιχήματος στο app της. Για να την ενεργοποιήσουν, μάλιστα, θα πρέπει να κατευθυνθούν στο κατώτερο σημείο της οθόνης τους και να επιλέξουν το One Touch στοίχημα.

 

Έπειτα, αφού ξεκινήσει ο αγώνας της επιλογής τους, θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν με μία μόνο κίνηση. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τύπους στοιχημάτων, αυτός του One Touch δε θα ζητήσει επιβεβαίωση από τους παίχτες, στοιχίζοντάς τους πολύτιμα δευτερόλεπτα. Και το στοίχημά τους θα τοποθετηθεί άμεσα, με μία μόνο κίνηση.

Η Paddy Power είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη εταιρία της Ιρλανδίας και καλύπτει αθλητικά γεγονότα από όλο τον κόσμο και επιπλέον ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.